Fenerbahçe Gaziantep Ofsayt Çizgisi - MAÇ ÖZETİ İZLE | Manchester United 1-1 Arsenal | Premier ... / Fenerbahçe teknik direktörü erol bulut, gaziantep fk ile oynadıkları maçın ardından ofsayt.

Fenerbahçe Gaziantep Ofsayt Çizgisi - MAÇ ÖZETİ İZLE | Manchester United 1-1 Arsenal | Premier ... / Fenerbahçe teknik direktörü erol bulut, gaziantep fk ile oynadıkları maçın ardından ofsayt.. Ceza sahası çizgisine paralel olması gerektiği halde açıkça yanıltıcı bir şekilde çizilen ofsayt çizgisi bugün ki tartışmaların odak noktasında. Bu ofsayt çizgilerini kim çekiyor merak ediyorum. 45' emre belözoğlu'nun defansın arkasına gönderdiği uzun pasa hareketlenen vedat muriqi için yan hakem ofsayt bayrağını kaldırıyor. Ile çekim ve ölçüm yapılan gol çizgisi teknolojisi olduğunu vurgulamak isteriz. Fenerbahçe'nin ofsayt gerekçesiyle i̇ptal edilen golünde hakem kararı doğru mu?

Var hakemi ofsayt çizgisi çizmez. Pozisyon sonrası yardımcı hakem ofsayt gerekçesiyle bayrağını kaldırdı. İşte ofsayt çizgisi konusundaki o kritik detaylar Pozisyonda hakem ilk olarak ofsayt kararı verse de var incelemesi sonucunda gol geçerli sayıldı: Bugüne kadar hakemle ilgili var'la ilgili hiç konuşmadım.

MAÇ SONUCU | Gaziantep FK 0-2 Fenerbahçe - Spor Haberleri
MAÇ SONUCU | Gaziantep FK 0-2 Fenerbahçe - Spor Haberleri from cdn-amk.sozcu.com.tr
Altıpas çizgisi üzerinde gelen topa yükselen dirk kuyt kafa vuruşunu yaptı ve topu sol köşeden filelerle buluştu. Dakikada bulduğu gol ofsayta takıldı. Pozisyonda hakem ilk olarak ofsayt kararı verse de var incelemesi sonucunda gol geçerli sayıldı: Pozisyon sonrası yardımcı hakem ofsayt gerekçesiyle bayrağını kaldırdı. Bu ofsayt çizgilerini kim çekiyor merak ediyorum. Buna rağmen ofsaytta demek istenmiş olsa, gaziantep maçında 1.5 milimetre ofsaytı. Fenerbahçe'nin gaziantep'teki golündeki ofsayt çizgisi ile gaziantep maçına herkes kötü top oynadı dedi ama hakem hatalarını. 45' emre belözoğlu'nun defansın arkasına gönderdiği uzun pasa hareketlenen vedat muriqi için yan hakem ofsayt bayrağını kaldırıyor.

Pozisyonda hakem ilk olarak ofsayt kararı verse de var incelemesi sonucunda gol geçerli sayıldı:

Spor toto süper lig'in ilk haftasının kapanış maçında fenerbahçe ile gazişehir gaziantep karşı karşıya geldi. Bugüne kadar hakemle ilgili var'la ilgili hiç konuşmadım. Buna rağmen ofsaytta demek istenmiş olsa, gaziantep maçında 1.5 milimetre ofsaytı. Kameralar ile çekim ve ölçüm yapılan gol çizgisi teknolojisi olduğunu vurgulamak isteriz. Ceza sahası çizgisine paralel olması gerektiği halde açıkça yanıltıcı bir şekilde çizilen ofsayt çizgisi bugün ki tartışmaların odak noktasında. Pozisyon sonrası yardımcı hakem ofsayt gerekçesiyle bayrağını kaldırdı. Pozisyon sonrası yardımcı hakem ofsayt gerekçesiyle bayrağını kaldırdı. Fenerbahçe kulübü, bir açıklama yayınlayarak yaşanan ofsayt pozisyonunu değerlendirdi. Var'daki ofsayt çizgisini kimin çektiğini öğrenmek istiyorum<br. Haftasında fenerbahçe deplasmanda gaziantep fk ile karşılaştı. Var hakemi ofsayt çizgisi çizmez. Öte yandan fenerbahçe teknik direktörü erol bulut maç sonu yaptığı açıklamada, bence yüzde 100 ofsayt olan bir kontrataktan golü yedik. Pozisyon sonrası yardımcı hakem ofsayt gerekçesiyle bayrağını kaldırdı.

Buna rağmen ofsaytta demek istenmiş olsa, gaziantep maçında 1.5 milimetre ofsaytı. Haftasında sahasında galatasaray'ı ağırladığı derbide verilen ofsayt kararını eleştirdi. Fenerbahçe'nin evinde gençlerbirliği ile oynadığı mücadelede ankara ekibinin attığı gol var'da incelendi ve ofsayt olmadığı tespit edildi. Çizgiye en az 8 derece açı verdik, yok, olmuyor. Fenerbahçe kulübü, bir açıklama yayınlayarak yaşanan ofsayt pozisyonunu değerlendirdi.

Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde Ozan Tufan'ın golü VAR ...
Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde Ozan Tufan'ın golü VAR ... from img3.aksam.com.tr
Var hakemi ofsayt çizgisi çizmez. Pozisyonda hakem ilk olarak ofsayt kararı verse de var incelemesi sonucunda gol geçerli sayıldı: 19 ağustos 2019 pazartesi 21:53. 7 ocak 2021 fenerbahçe aytemiz alanyaspor maçı 281. Öte yandan fenerbahçe teknik direktörü erol bulut maç sonu yaptığı açıklamada, bence yüzde 100 ofsayt olan bir kontrataktan golü yedik. Pozisyon sonrası yardımcı hakem ofsayt gerekçesiyle bayrağını kaldırdı. Gaziantep savunmasıyla pelkas'ın ayakları ve ofsayt çizgisinde nerdeyse aynı yerde olması dikkat çekti. Bugüne kadar hakemle ilgili var'la ilgili hiç konuşmadım.

Bu kişi kim devletimiz araştırsın.

Gaziantep savunmasıyla pelkas'ın ayakları ve ofsayt çizgisinde nerdeyse aynı yerde olması dikkat çekti. Pozisyon sonrası yardımcı hakem ofsayt gerekçesiyle bayrağını kaldırdı. Spor toto süper lig'in ilk haftasının kapanış maçında fenerbahçe ile gazişehir gaziantep karşı karşıya geldi. Fenerbahçe teknik direktörü erol bulut, gaziantep fk ile oynadıkları maçın ardından ofsayt. Çizgiye en az 8 derece açı verdik, yok, olmuyor. .haftasında evinde alanyaspor ile oynadığı karşılaşmada çekilen var çizgisi tartışmalara neden oldu. Bugüne kadar hakemle ilgili var'la ilgili hiç konuşmadım. Fenerbahçe'ye karşı çizgiler biraz farklı çiziliyor sözleriyle tepkisini dile getirdi. Var hakemi ofsayt çizgisi çizmez. 45' emre belözoğlu'nun defansın arkasına gönderdiği uzun pasa hareketlenen vedat muriqi için yan hakem ofsayt bayrağını kaldırıyor. Fenerbahçe'nin ofsayt gerekçesiyle i̇ptal edilen golünde hakem kararı doğru mu? Bu ofsayt çizgilerini kim çekiyor merak ediyorum. Bulunan fenerbahçe teknik direktörü erol bulut, bugün gaziantep'e karşı mağlup olduk.

Bu kişi kim devletimiz araştırsın. Pozisyonda hakem ilk olarak ofsayt kararı verse de var incelemesi sonucunda gol geçerli sayıldı: Fenerbahçe'nin ofsayt gerekçesiyle i̇ptal edilen golünde hakem kararı doğru mu? Ile çekim ve ölçüm yapılan gol çizgisi teknolojisi olduğunu vurgulamak isteriz. .haftasında evinde alanyaspor ile oynadığı karşılaşmada çekilen var çizgisi tartışmalara neden oldu.

MAÇ SONUCU | Kırklarelispor 0-3 Fenerbahçe - Spor Haberleri
MAÇ SONUCU | Kırklarelispor 0-3 Fenerbahçe - Spor Haberleri from cdn-amk.sozcu.com.tr
.ve kalmak istiyorum erol bulut: Bu kişi kim devletimiz araştırsın. Ile çekim ve ölçüm yapılan gol çizgisi teknolojisi olduğunu vurgulamak isteriz. Spor toto süper lig'in ilk haftasının kapanış maçında fenerbahçe ile gazişehir gaziantep karşı karşıya geldi. Altıpas çizgisi üzerinde gelen topa yükselen dirk kuyt kafa vuruşunu yaptı ve topu sol köşeden filelerle buluştu. Var hakemi ofsayt çizgisi çizmez. Ceza sahası çizgisine paralel olması gerektiği halde açıkça yanıltıcı bir şekilde çizilen ofsayt çizgisi bugün ki tartışmaların odak noktasında. Bulunan fenerbahçe teknik direktörü erol bulut, bugün gaziantep'e karşı mağlup olduk.

Bugüne kadar hakemle ilgili var'la ilgili hiç konuşmadım.

Gol ofsayt gerekçesiyle iptal edilirken var görüntüleri tartışma yarattı. 19 ağustos 2019 pazartesi 21:53. Ceza sahası çizgisine paralel olması gerektiği halde açıkça yanıltıcı bir şekilde çizilen ofsayt çizgisi bugün ki tartışmaların odak noktasında. 45' emre belözoğlu'nun defansın arkasına gönderdiği uzun pasa hareketlenen vedat muriqi için yan hakem ofsayt bayrağını kaldırıyor. Bugüne kadar hakemle ilgili var'la ilgili hiç konuşmadım. Var'daki ofsayt çizgisini kimin çektiğini öğrenmek istiyorum<br. Bu ofsayt çizgilerini kim çekiyor merak ediyorum. Fenerbahçe kulübü, bir açıklama yayınlayarak yaşanan ofsayt pozisyonunu değerlendirdi. Fenerbahçe'nin evinde gençlerbirliği ile oynadığı mücadelede ankara ekibinin attığı gol var'da incelendi ve ofsayt olmadığı tespit edildi. Fenerbahçe'ye karşı çizgiler biraz farklı çiziliyor sözleriyle tepkisini dile getirdi. Fenerbahçe'nin gaziantep'teki golündeki ofsayt çizgisi ile gaziantep maçına herkes kötü top oynadı dedi ama hakem hatalarını. Öte yandan fenerbahçe teknik direktörü erol bulut maç sonu yaptığı açıklamada, bence yüzde 100 ofsayt olan bir kontrataktan golü yedik. Spor toto süper lig'in ilk haftasının kapanış maçında fenerbahçe ile gazişehir gaziantep karşı karşıya geldi.

Gol ofsayt gerekçesiyle iptal edilirken var görüntüleri tartışma yarattı fenerbahçe gaziantep. Bugüne kadar hakemle ilgili var'la ilgili hiç konuşmadım.

Posting Komentar

0 Komentar