Nina Derwael Ongelijke Leggers - Twee EK-medailles in een uur tijd! Na goud op de brug pakt ... / 7 849 отметок «нравится», 80 комментариев — vtm nieuws (@vtmnieuws) в instagram:

Nina Derwael Ongelijke Leggers - Twee EK-medailles in een uur tijd! Na goud op de brug pakt ... / 7 849 отметок «нравится», 80 комментариев — vtm nieuws (@vtmnieuws) в instagram:. Nina derwael mag zich nog een jaar langer wereldkampioene op de brug met ongelijke leggers noemen. De triomfen van nina derwael: Wk gymnastiekwat glanst ze weer, nina derwael. Voor nina derwael is the sky the limit. Derwael begon goed aan de allroundfinale en stond na de eerste rotatie helemaal bovenaan de rangschikking.

Met een fantastische score van 15.233 is ze voor het tweede opeenvolgende jaar wereldkampioene in. Nina derwael schrijft alweer belgische turngeschiedenis. Nina derwael schrijft geschiedenis op het ek gymnastiek. Ze werd er in 2017 en 2018 europees kampioene mee en pakte in 2017 brons op het. Nina derwael mag zich nog een jaar langer wereldkampioene op de brug met ongelijke leggers noemen.

VIDEO: Nina Derwael bezorgt ons land een eerste gouden ...
VIDEO: Nina Derwael bezorgt ons land een eerste gouden ... from sport.sport-foto.be
Follow derwael nina at the tokyo 2020 named element in december 2017 'the derwael / fenton' was added to the code of points for the uneven bars by the international gymnastics federation fig. Dat belooft dus eens te meer voor volgend jaar, als ze op jacht gaat naar haar grootste droom: De finale wordt tussen 16 en 16u30 geturnd en is live te. We zijn er al aan gewoon geworden, al mag het zeker niet als vanzelfsprekend beschouwd worden. Onze landgenote legde een foutloze oefening af aan de brug met de ongelijke leggers en werd beloond met 14,633 punten, beter dan tijdens de kwalificaties. Brug met ongelijke leggers, meerkamp landenwedstrijd. De gymnaste, die in maart net als deze krant 18 wordt, schreef vorig jaar al sportgeschiedenis met goud op het ek en brons op het wk. Dat leverde een score op van 14.433.

Eerst hielp ze het team kwalificeren voor de spelen op.

Niemand kon haar van de titel. Brug met ongelijke leggers, meerkamp landenwedstrijd. Had de hoge score van downie wat angst ingeboezemd bij derwael. De negentienjarige truiense verdedigt er haar wereldtitel van vorig jaar in doha. Achttien is ze, een rasechte limburgse en ze beheerst de brug met de ongelijke leggers als geen ander. Nina derwael scores a massive 15.033 on bars in the team competition of the 2018 stuttgart world cup! Ze turnde een bijna foutloze wedstrijd en totaliseerde 55.699, een nieuw persoonlijk record. Nina derwael heeft vrijdag goud veroverd op de wereldbekermanche turnen in de qatarese hoofdstad doha. Nina derwael heeft vrijdag goud veroverd op de wereldbekermanche turnen in de qatarese hoofdstad doha. De topfavoriete was heer en meester in de finale en hield met een duidelijk verschil de britse downie en de amerikaanse lee achter zich.nina derwael successfully defends her world title on uneven bars. Dat leverde een score op van 14.433. Onze landgenote legde een foutloze oefening af aan de brug met de ongelijke leggers en werd beloond met 14,633 punten, beter dan tijdens de kwalificaties. Derwael begint seizoen met goud op brug met ongelijke leggers.

Nina derwael scores a massive 15.033 on bars in the team competition of the 2018 stuttgart world cup! Derwael, donderdag nog goed voor een vierde plaats in de allroundfinale, sprokkelde vandaag 14,800 punten en moest daarmee enkel de russische. Follow derwael nina at the tokyo 2020 named element in december 2017 'the derwael / fenton' was added to the code of points for the uneven bars by the international gymnastics federation fig. De finale wordt tussen 16 en 16u30 geturnd en is live te. Nina derwael heeft vrijdag goud veroverd op de wereldbekermanche turnen in.

Nina Derwael voorlopig derde in kwalificaties allround op ...
Nina Derwael voorlopig derde in kwalificaties allround op ... from images4.persgroep.net
Nina derwael heeft vrijdag goud veroverd op de wereldbekermanche turnen in de qatarese hoofdstad doha. De finale wordt tussen 16 en 16u30 geturnd en is live te. Nina derwael schrijft geschiedenis op het ek gymnastiek. Nina derwael goud op damesbrug en team geplaatst voor tokio. Nina derwael schrijft alweer belgische turngeschiedenis. De truiense nina derwael (19) heeft haar wereldtitel op de brug met ongelijke leggers verlengd. In maart ging ze nog met de gouden medaille aan de haal op de wereldbeker. Ze werd er in 2017 en 2018 europees kampioene mee en pakte in 2017 brons op het.

Alle drie doelen minnares van de duivel online lezen dit wk vinkte ze met succes af:

Met een fantastische score van 15.233 is ze voor het tweede opeenvolgende jaar wereldkampioene in. Een val op de balk kostte haar heel wat punten. In maart ging ze nog met de gouden medaille aan de haal op de wereldbeker. Niemand kon haar van de titel. Olympisch goud is haar ultieme ambitie. We zijn er al aan gewoon geworden, al mag het zeker niet als vanzelfsprekend beschouwd worden. Alle drie doelen minnares van de duivel online lezen dit wk vinkte ze met succes af: Nina derwael schrijft alweer belgische turngeschiedenis. De finale wordt tussen 16 en 16u30 geturnd en is live te. Nina derwael (19) heeft haar wereldtitel op de brug met ongelijke leggers verlengd. Eerst hielp ze het team kwalificeren voor de spelen op. Dat belooft dus eens te meer voor volgend jaar, als ze op jacht gaat naar haar grootste droom: Wk gymnastiekwat glanst ze weer, nina derwael.

Gymnaste nina derwael heeft op het europees jeugd en olympisch festival in het georgische tbilisi zilver veroverd op de brug met ongelijke leggers. Ze werd er in 2017 en 2018 europees kampioene mee en pakte in 2017 brons op het. ❤ nina derwael is wereldkampioen op de ongelijke leggers! Nina derwael goud op damesbrug en team geplaatst voor tokio. Morgen is het uitkijken naar de finale aan de brug met ongelijke leggers met nina derwael.

WK turnen: Nina Derwael verdedigt haar wereldtitel op de ...
WK turnen: Nina Derwael verdedigt haar wereldtitel op de ... from static.standaard.be
Morgen is het uitkijken naar de finale aan de brug met ongelijke leggers met nina derwael. Follow derwael nina at the tokyo 2020 named element in december 2017 'the derwael / fenton' was added to the code of points for the uneven bars by the international gymnastics federation fig. Derwael begint seizoen met goud op brug met ongelijke leggers. Nina derwael schrijft alweer belgische turngeschiedenis. Wereldkampioen brug met ongelijke leggers. Nina derwael heeft vrijdag goud veroverd op de wereldbekermanche turnen in. Alle drie doelen minnares van de duivel online lezen dit wk vinkte ze met succes af: De belgische nina derwael won op het wk turnen in qatar een gouden medaille.

Ze werd er in 2017 en 2018 europees kampioene mee en pakte in 2017 brons op het.

Daarnaast behaalde nina derwael goud op de brug met ongelijke leggers en werd daarmee wederom wereldkampioen! Nina derwael schrijft geschiedenis op het ek gymnastiek. In maart ging ze nog met de gouden medaille aan de haal op de wereldbeker. Nina derwael heeft vrijdag goud veroverd op de wereldbekermanche turnen in. Nina derwael en lisa vaelen hebben zaterdag op de wereldbeker turnen in het kroatische osijek goud en zilver veroverd aan de brug met ongelijke leggers. Derwael begon goed aan de allroundfinale en stond na de eerste rotatie helemaal bovenaan de rangschikking. Onze landgenote nina derwael pakte op het wereldkampioenschap gymnastiek in stuttgart (duitsland) de gouden medaille op de brug met ongelijke leggers. Nina derwael mag zich nog een jaar langer wereldkampioene op de brug met ongelijke leggers noemen. Derwael, donderdag nog goed voor een vierde plaats in de allroundfinale, sprokkelde vandaag 14,800 punten en moest daarmee enkel de russische. Nina derwael is europees kampioene aan de brug met ongelijke leggers. ❤ nina derwael is wereldkampioen op de ongelijke leggers! De truiense nina derwael (19) heeft haar wereldtitel op de brug met ongelijke leggers verlengd. De gymnaste, die in maart net als deze krant 18 wordt, schreef vorig jaar al sportgeschiedenis met goud op het ek en brons op het wk.

Nina derwael pakt goud op het europese kampioenschap turnen in glasgow, 5 augustus 2018 nina derwael. De finale wordt tussen 16 en 16u30 geturnd en is live te.

Posting Komentar

0 Komentar